28 мая 2007 г., 21:42

Копнеж 

  Поэзия
549 0 2
Копнея да си ти до мен
в слънчевия юлски ден.
Копнея с теб да гледаме морето,
когато звезди изгрет на небето.

Копнея аз за твоите прегръдки
и за чувствените ти целувки.
Копнея за прегръдките ти страстни
и да виждам пламък в очите ти прекрасни.

© Йорданка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??