Изпълнена с копнеж е синевата,
мечтая да съм с теб и да летим.
Да бъда облак бял, а ти пък вятър,
волни тишината ний да прекосим.
И с всяка мисъл свят да ти рисувам,
магичен и за двама сътворен.
В магията на пръстите ми скрита,
да превърна всеки миг в неповторим.
Да бъда нежност бяла и звездата,
изгряла с обич в твоите очи
и луна да бъда, а ти по моята пътека
устремен към мене да вървиш.
© Здравка Бонева Все права защищены
докосваш ме винаги с много красота...прегръщам те с обич.