23.08.2008 г., 19:03 ч.

Копнеж 

  Поезия » Любовна
579 0 7

Изпълнена с копнеж е синевата,

мечтая да съм с теб и да летим.

Да бъда облак бял, а ти пък вятър,

волни тишината ний да прекосим.

И с всяка мисъл свят да ти рисувам,

магичен и за двама сътворен.

В магията на пръстите ми скрита,

да превърна всеки миг в неповторим.

Да бъда нежност бяла и звездата,

изгряла с обич в твоите очи

и луна да бъда, а ти по моята пътека

устремен към мене да вървиш.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??