14 янв. 2008 г., 14:46

Копнеж 

  Поэзия » Любовная
882 0 24

Как искам да бъда целувана страстно.

Кумир аз да бъда за някой човек

и щастие светло и мойте пътеки

с красиви лъчи да озари.

 

 

Как искам да бъда обичана нежно.

Да имам аз свое прекрасно момче,

да бъда самотно е толкова тежко.

Нима аз не мога да сгрея сърце?

 

1988 г.

 

© Анна Дюлгерова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??