4 янв. 2009 г., 15:23

Копнежи 

  Поэзия » Любовная
862 0 15


Усещам топлината на очите,
докосвам с устни скъпите клепачи,
във тях оглеждат се мечтите,
очите ти за мене всичко значат.

Усещам топлината на ръцете,
прегръщащи ме пак необуздано,
целувките ти диви и преследващи,
разливат в мен потоци от желания.

Усещам топлината на душата,
пленила ме със свойта нежност,
във теб се виждам аз самата,
понесла на крилете си копнежи.


© Евдокия Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??