8 июл. 2015 г., 23:50

Корабът на любовта 

  Поэзия » Любовная
384 0 1

На морето вълните се плискат -

красота напразно искат.

И корабът наникъде отива

и вълна подир вълна заспива.

 

И за него пристанище няма -

носи се в тъжното море.

И в болка голяма

той самотно ще умре.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??