1 июл. 2009 г., 12:33

Коралови спомени 

  Поэзия » Любовная
599 0 5

Усещам те -

остро камъче в обувката,

аспиринът в чашата

и сънят в безсънието ми...

 

Пристрастена съм -

ръцете ми треперят в самота,

изпадам в любовна абстиненция,

дай ми свръхдоза нежност...

 

Усещаш ме -

котенце в прегръдките ти,

пулсиращият аромат по кожата

и кофеинът в кафето ти...

 

Пристрастени сме -

аз към залеза, ти към зората,

изгубваме се в плажните си стъпки

като коралови спомени...

 

 

© Радосвета Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??