Навън е тъмно, нали?
Загледай се добре!
Виждаш ли онез зверове?
Очите им червени - пронизват нощта...
Загледай се добре!
Погледни!
Онзи свиреп поглед те следи!
Острите зъби, изцапани с кръв...
скърцат и скърцат, нали?
Вятърът демонично беснее,
луната, заедно с него,
зловещо и бясно се смее...
Зверовете беснеят навън...
Загледай се добре!
Заслушай се дори!
Не чуваш ли техните крясъци адски?
Страх те е...
От съществата зли, нали?
Загледай се добре!
Заслушай се дори!
Виж онез очи,
изпепеляващи душата ти!
Зловещо, нали?
Яростни, бесни, жадни за кръв,
тръгват към теб
както риба към стръв!
Чувстваш се вече мъртъв, нали?
Но утрото идва...
и събуждаш се ти!
Загледай се добре!
Заслушай се дори!
Това беше кошмар,
осъзна го, нали?
© Яна Все права защищены
Поздрави!