Сънувам! Мятам се в кошмари!
Лицето ми пламти от незаслужени шамари!
Сърцето ми препуска в бясно диско!
Душата се е свила в корема ми ниско!
Вместо слънчево утро - приспивателно в дар!
Виждам звяр във всеки човек!
Бягам за живота си и нямам лек!
Моля за помощ! Събудете ме!
От кошмара на деня избавете ми!
© Маргарита Ангелова Все права защищены