Представям си сред нощите дебат -
от сесия в Народното събрание
и как... Слави - учиндолски депутат
разказва виц за общо назидание.
Край него - две певици и оркестър
налагат тъпан... гайдата ручи!
Балетът също - там се е наместил,
размята кълки с пламнали очи!
И шоуто... не спира, продължава,
статуквото ще трябва да умре,
за да сме малка, цъфнала държава
начело с чалгаджийското кубе!
Юри
Йовев
Август 2019 г
© Yuri Yovev Все права защищены