17 мар. 2019 г., 11:20

Костенурката нинджа 

  Поэзия » Для детей
324 0 0

                                              Костенурката нинджа

 

Моят приятел е нинджа герой,

костенурката нинджа смел е той!

Моят любимец,мое другарче едно,

аз бил съм сам и то било е само!

 

Ние сме заедно,едно малко семейство

той и аз сме заедно,сякаш цяло едно.

Носиш приятелю твоята къща на снага,

пътуваш бавно по твоя път сам сега!

 

Но ти си с мен,спокойно,с моите деца

ти си един от нас,от нашата фамилия.

Свободно се разхождаш на воля ти,

а после никакъв те няма,ела ме намери!

 

Мое приятелче ти си заедно с мен,

всеки ден,ден след ден обикновен.

Ще дойдат отново пак моите деца,

и ще падне отново с тях весела игра!

 

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??