Костенурката нинджа
Моят приятел е нинджа герой,
костенурката нинджа смел е той!
Моят любимец,мое другарче едно,
аз бил съм сам и то било е само!
Ние сме заедно,едно малко семейство
той и аз сме заедно,сякаш цяло едно.
Носиш приятелю твоята къща на снага,
пътуваш бавно по твоя път сам сега!
Но ти си с мен,спокойно,с моите деца
ти си един от нас,от нашата фамилия.
Свободно се разхождаш на воля ти,
а после никакъв те няма,ела ме намери!
Мое приятелче ти си заедно с мен,
всеки ден,ден след ден обикновен.
Ще дойдат отново пак моите деца,
и ще падне отново с тях весела игра!
© Валентин Миленов All rights reserved.