Котарака
Обича на топло до печка да мърка.
Обича и в млякото с лапи да бърка.
Кълбото от прежда на баба развива…
Под мустак се хили, за бели го бива…
Той си има всичко четири крака.
Тава сигурно е на баба Пена …/котарака/
© Елена Георгиева Все права защищены