Feb 23, 2017, 11:25 AM

Котарака 

  Poetry » For kids
919 0 0

Котарака

 

Обича на топло до печка  да  мърка.

Обича и в млякото с лапи да бърка.

Кълбото от прежда на баба  развива…

Под мустак се хили, за бели го бива…

Той си има всичко четири крака.

Тава сигурно  е на баба Пена …/котарака/

 

© Елена Георгиева All rights reserved.

The work is a contestant:

Що е то? »

34 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??