10 мая 2012 г., 10:40

Котка 

  Поэзия » Любовная
511 1 0

Не съм за обичане, като котките съм, първо търся нежност.
Не съм за обичане, не ползвам фалшива усмивка.
Ако ме погалиш, ще реша, че влюбвам се и гордо ще наостря аз опашка, 

за друга любов не спестена.


Не съм за обичане, уморих се по име да бъда наричана.
Не се преструвам, по-добре ми е да бъда няма.
Не съм за обичане, безсмислица от плът и кръв. 
Едноцветна съм, не шаря.


Завиждам от твоя допир, от твоя поглед.

Не съм за обичане, идвам винаги в деня ти шеметна, невероятна.

Не съм за обичане, във мен няма смисъл и тази сутрин се намерих свита на кълбо.


Не съм за обичане, просто ласки раздавам.
Не съм за обичане, като котките съм, 8 пъти живея и от високо все на лапички си падам.
Не съм за обичане, да се срещнем в друг живот и двамата да бъдем котки!

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??