18 янв. 2007 г., 14:16

Коя бе тя 

  Поэзия
879 0 18

 

 

Ще се събудиш във блаженство ...

изгубил чувство за реалност ...

Чии копринени къдрици

се спускаха по твойто тяло

като лиани ароматни...?

Във миг на чудно съвършенство,

неповторим и уникален,

чии премрежени ресници,

две пеперуди затрептяли,

                                      те заплениха безвъзвратно...?

Чии любящи меки устни

обхождаха те ненаситно

изгаряйки те със дъха си...?

                            Чии ръце така копнежно

                                      вълни от чувства в тебе вляха...?

Ще ти е още дълго вкусно,

         ще се облизваш апетитно,

                  ще я желаеш до гръдта си,

                            притихнала с любов безбрежна...

                                      Коя бе тя ? ... ще питаш в мрака...

 

18.01.2007

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??