Ще се събудиш във блаженство ...
изгубил чувство за реалност ...
Чии копринени къдрици
се спускаха по твойто тяло
като лиани ароматни...?
Във миг на чудно съвършенство,
неповторим и уникален,
чии премрежени ресници,
две пеперуди затрептяли,
те заплениха безвъзвратно...?
Чии любящи меки устни
обхождаха те ненаситно
изгаряйки те със дъха си...?
Чии ръце така копнежно
вълни от чувства в тебе вляха...?
Ще ти е още дълго вкусно,
ще се облизваш апетитно,
ще я желаеш до гръдта си,
притихнала с любов безбрежна...
Коя бе тя ? ... ще питаш в мрака...
18.01.2007
© Дидислава All rights reserved.