24 сент. 2007 г., 16:16

КП - Текст 1 

  Поэзия
423 0 1

                    Част от този свят


Имам част от този свят и каквото ми предлага:

свободата да греша, свободата да разказвам.

Да избирам с кой сега времето си да разделям

и да мога след това с някой друг да го заменям.


          Но нямам нужда днес от други,

          с които вечер във снега да повървим,

          с които, вместо с много думи,

          да се разбираме, докато мълчим.


Имам част от този свят - избора в какво да вярвам,

щастието от това, че умея да забравям.

Малка част от този град и от хората във него,

всеки в своя малък свят, няколко - в един със мене.


          И нямам нужда аз от други,

          с които вечер във снега да повървим,

          с които, вместо с много думи,

          да се разбираме, докато мълчим.

© Стилиян Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Харесва ми!Поздрави
    Мисля,че е много подходящо за текст на песен
Предложения
: ??:??