22 февр. 2009 г., 10:36

Крадец на нощи 

  Поэзия » Любовная
654 0 2

Като пеперуда бродиш

луна подир луна.

Даряваш любов,

а после самота.

 

Крадеш от нощите

на влюбени мъже,

Но само с теб

на мен ми е добре.

 

Ти си силует на сянка

и гониш всяка нощна дрямка.

За теб напомнят ми

залезът, луната.

 

Без теб съм като

огъня без светлината.

Кради от нощите ми ти,

           защото иначе оставаме съвсем сами.

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??