Като пеперуда бродиш
луна подир луна.
Даряваш любов,
а после самота.
Крадеш от нощите
на влюбени мъже,
Но само с теб
на мен ми е добре.
Ти си силует на сянка
и гониш всяка нощна дрямка.
За теб напомнят ми
залезът, луната.
Без теб съм като
огъня без светлината.
Кради от нощите ми ти,
© Ив Todos los derechos reservados
Или просто не разбирате гръцки !? или каквото е там де..