11 янв. 2012 г., 21:19

Край 

  Поэзия » Любовная
390 0 1

Край – една банална дума,

с която мъката започва,

и друг изход просто няма,

ала някак спомените връща.

 

Приятели – безмилостна присъда,

но няма вече топли чувства

и в същност горестта изгаря

помежду ни бавно моста.

 

Две посоки наши лични

преплитахме в една.

Два пътя, днес различни,

как да следваме сега?

 

© Мартина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??