Ще те открадна за миг!
От всички онези, които жадни погледи
в теб са впили.
За миг ще те открадна – да си само мой!
И в този миг – безпощадно ще крада от теб,
ще си взема от усмивките ти,
от нажежения ти поглед,
от сладките ти думи.
Ще те прегърна, ще усетиш.
Ще се стопля, после ще си тръгна.
По навик. И без да си разбрал.
© Полина Все права защищены
До Tomad : Кой поне веднъж в живота си не е бил кучка... или (поне) неин син?