Красавице, красавице,
виждам те обляна в златиста светлина.
Ти си моят ангел-хранител,
караш ме да се усмихвам
и да не чувствам болка и тъга.
Красавице, красавице,
мой ангел свят,
пееш ми песен за двама,
които любовно си шептят.
За двама щастливи, безгрижни,
хванати за ръце.
И карат те да се усмихва
дори най-студеното лице.
Красавице, красавице,
виждам те обляна в златиста светлина.
О, мой ангел!
Караш ме да се усмихвам
и да не чувствам болка и тъга.
© НЕВАЛИДЕН ПРОФИЛ Все права защищены