22 апр. 2022 г., 18:14

Красив е този сън... 

  Поэзия » Другая
191 0 0

Красив е този сън,
красив е, моя мамо.
И твоят глас от звън -
дошъл е да ми бъде сянка.

 

Дошъл е да ми бъде зов,
когато не откривам пристан.
Когато се родя с любов
и сърцето ми танцува в бисер.


 

© Васил Борисов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??