Apr 22, 2022, 6:14 PM

Красив е този сън... 

  Poetry » Other
188 0 0

Красив е този сън,
красив е, моя мамо.
И твоят глас от звън -
дошъл е да ми бъде сянка.

 

Дошъл е да ми бъде зов,
когато не откривам пристан.
Когато се родя с любов
и сърцето ми танцува в бисер.


 

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??