Красива роза - букет от чувства,
красива роза - подарък за мен.
Красива роза с капки роса,
красива роза е в мойта душа.
Красива роза приемам с любов.
Красива роза за обич е зов.
Красива роза за тебе съм аз,
но съм и бодлива - хайде на бас!
© Фей Все права защищены