May 27, 2010, 1:45 PM

Красива роза 

  Poetry
745 0 0

Красива роза - букет от чувства,

красива роза - подарък за мен.

Красива роза с капки роса,

красива роза  е в мойта душа.

 

Красива роза приемам с любов.

Красива роза за обич е зов.

Красива роза за тебе съм аз,

но съм и бодлива - хайде на бас!

 

 

 

 

 

© Фей All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??