27 may 2010, 13:45

Красива роза 

  Poesía
747 0 0

Красива роза - букет от чувства,

красива роза - подарък за мен.

Красива роза с капки роса,

красива роза  е в мойта душа.

 

Красива роза приемам с любов.

Красива роза за обич е зов.

Красива роза за тебе съм аз,

но съм и бодлива - хайде на бас!

 

 

 

 

 

© Фей Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??