14 авг. 2007 г., 17:22

Красива си  

  Поэзия
997 0 1

КРАСИВА СИ, когато ме погледнеш
с очи, събрали детска суета.
Красива си, когато плахо мойта длан те гали,
а ти усмихваш се блажено, събрала целия
разкош на вечерта...
Красива си, когато твоята глава почива
кротко на мойто рамо, а ангелското ти лице
изпълва ме със спокойствие и радост...


На Г.Чернев

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??