КРАСИВА СИ, когато ме погледнеш
с очи, събрали детска суета.
Красива си, когато плахо мойта длан те гали,
а ти усмихваш се блажено, събрала целия
разкош на вечерта...
Красива си, когато твоята глава почива
кротко на мойто рамо, а ангелското ти лице
изпълва ме със спокойствие и радост...
На Г.Чернев
© Меги Ризова All rights reserved.
С много обич.Ангелско и душевно спокойствие.
Браво!