Красива си - като нощта,
с очите тъмни, тъмни езера,
с усмивка - слънце над лазурен бряг,
в косите - с падаща звезда.
Чудна, чудна красота -
сърцето свива се в екстаз,
не зная - трудно, трудно е да изрека
обожанието си на глас.
Красива си - като нощта...
05.07.1990
© Илия Димитров Все права защищены