28.06.2010 г., 12:15 ч.

Красива си... 

  Поезия » Любовна
712 0 0

Красива си - като нощта,

с очите тъмни, тъмни езера,

с усмивка - слънце над лазурен бряг,

в косите - с падаща звезда.

 

Чудна, чудна красота -

сърцето свива се в екстаз,

не зная - трудно, трудно е да изрека

обожанието си на глас.

 

Красива си - като нощта...

05.07.1990

© Илия Димитров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??