27 мар. 2016 г., 16:59

Красива съм 

  Поэзия
309 0 2

Kрасива съм, защото ме обичаш...
Защото утринта със теб изгрява...
С Кортадо, кроасани със масло...
И вдъхновяващата музика на Лара*...

 

Красива съм, защото съм щастлива,
усмихната и с пламъче в очите...
И сбрала съм в душата си света...
Венера съм- най-ярка сред звездите...

 

Красива съм, защото те обичам...
И всеки ден се чувствам окрилена...
В живота ми те има и те вдишвам...
Красива съм и съм благословена.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

* Лара Фабиан

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??