29 мая 2010 г., 19:10

Красива заблуда... 

  Поэзия » Любовная
951 0 1

В мен си,

по-обичаща от всеки,
от всеки, що в любов ми се кълне...
В мен си,

по-желана си от всеки,
от всеки, що желаех до сега...
И ето,

по-красива от съня си,
в който се яви преди това...
И ето,

по-любяща от страстта си,
която ме потърси в лудостта...
Отричаш...

Не отричаш... като слабост,
която те обзема през нощта...
Безсилна

или силна като младост,
усетила отново пролетта...
Уханието властва до полуда...
и луда съм, че казвам ти това,
че няма по-красива от заблудата,
готова да намери любовта...

© Кати Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.


  • имаше една реклама за едни настинали: "Знам за какво говорите" - "Не, не знаете..' ;Рр

Предложения
: ??:??