Красивата любов
магия е,
незнайно колко тя ще
продължи.
Дори и само миг,
стихия е,
блаженство и изпълнени
мечти.
Но само силните
умеят
да се врекат без думи,
без лъжи
и виното искрящо
да изпият,
без страх, без болки,
без сълзи.
Да виждат танца
на сърцата.
Музика в очите
да искри.
Да могат да летят
със светлината
и вятъра да чуват
как шепти.
Те помнят, пазят я
магията,
за утре и за идващите
дни,
и с риск да изгорят
в стихията...
красивата любов
ще продължи!
© Таня Мезева Все права защищены
Великолепен стих!!!