5 февр. 2007 г., 20:24

Красота 

  Поэзия
670 0 10

Звук от кавал,

понесен сред

планинските дебри;

носи се сред

ручейчета бистри;

слива се с

нежния ветрец;

извисява се към

залязващото слънце.

Всичко рисува себе си,

зависимо от друго и

заедно създават красота.

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??