Feb 5, 2007, 8:24 PM

Красота 

  Poetry
671 0 10

Звук от кавал,

понесен сред

планинските дебри;

носи се сред

ручейчета бистри;

слива се с

нежния ветрец;

извисява се към

залязващото слънце.

Всичко рисува себе си,

зависимо от друго и

заедно създават красота.

© София Русева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??