КРАСОТАТА НА ЖИВОТА
Недвусмислено, да се живее има смисъл
не веднъж, а много пъти, като роман
велик и препрочитан със замисъл,
съвсем различен в прочита
пореден и вдъхновява,
като всеки преден
и ни поразява
на дело
и
с начало
в образи нови,
които да напомнят,
недоразбрани грешки
и да разровят, за да намерят,
нова цел и победна перспектива
за живота човешки в ролята поредна,
където смисъла, тя или той да преоткрива.
© Весела Найденова Все права защищены