11 февр. 2008 г., 15:38

Кратка среща опасна 

  Поэзия
715 0 5
КРАТКА СРЕЩА ОПАСНА

Много дълго те чаках, тук, в нашата стая,
а дали изобщо ще дойдеш, аз не можех да зная.
Влизай по-бързо, че пак закъсня,
вече търпение нямам - нима не видя?

Легни в мрака до мен, замълчи и не шавай,
прегърни ме силно сега, хайде - давай!
Ще бъде пак кратка нашата среща опасна
в пълната с тайни стаичка тясна.

Ще сме влюбени пак само за час, а не цял ден,
аз ще бъда в теб, ти ще бъдеш в мен.
Нека бъдем първични, нека бъдем порочни
и забравим за миг моралните норми нарочни.

Нека имаш съпруг, нека имам съпруга,
нуждаем се двама от връзката друга.
Нека пуснем на воля чувствата страстни
и оставим телата на желания властни.

Нека тази нощ всичко един на друг да дадеме,
за да има какво да си спомним след време.
Нека изхвърлим този досадно тиктакащ часовник,
за раздялата пак той ще ни бъде виновник.

Нека не знаем, че скоро всичко ще свърши
и някак смирени и гузни ще си идем във къщи.
Но какво да се прави - в живота не всичко красиво,
както в романите, свършва щастливо...

© Наско Енев - РИМПО Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??