5 авг. 2007 г., 22:20

Кратко 

  Поэзия
536 0 7
Когато тъмнината ме нападне
с безбройни пипала от страх,
когато тръшва се врата
и щастието е мираж...
Прошепвам тихо твойто име,
следи от паднали сълзи
към теб ме водят - посрещни ме.
В прегръдка силна ме вземи.

© Шопландия Софийска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??