21 мая 2010 г., 23:30

Краят 

  Поэзия » Любовная
571 0 0

 

Когато си тръгна,

остави след себе си онова,

което не можех да ти върна,

дори да беше пожелал.

 

Бледа, бездиханна

твоя сянка щях да съм,

ако не беше ме заключил

в миналото, в стар свой сън.

© Наска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??