21.05.2010 г., 23:30 ч.

Краят 

  Поезия » Любовна
572 0 0

 

Когато си тръгна,

остави след себе си онова,

което не можех да ти върна,

дори да беше пожелал.

 

Бледа, бездиханна

твоя сянка щях да съм,

ако не беше ме заключил

в миналото, в стар свой сън.

© Наска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??