May 21, 2010, 11:30 PM

Краят 

  Poetry » Love
561 0 0

 

Когато си тръгна,

остави след себе си онова,

което не можех да ти върна,

дори да беше пожелал.

 

Бледа, бездиханна

твоя сянка щях да съм,

ако не беше ме заключил

в миналото, в стар свой сън.

© Наска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??