Смърт. На близък. Или на приятел.
Смърт. На животно. Или на дърво.
Сълзи. Заради смърт.
И страх. От Нея и от Злото.
Самота. Милувка сладка.
Мисълта за Края. И за Рая.
Необятност. От страдание и мъка.
. . .
Вярата, че Смъртта е краят е лъжовна.
Тя, всъщност, е Начало на нова песен любовна.
© Яна Все права защищены