19 февр. 2012 г., 21:30

Краят на един живот 

  Поэзия » Другая
672 0 2

Краят на един живот

 

Как бързо времето минава,

как изтича животът в един миг

и остарея ли, назад се връщам

във спомени и сбъднати мечти.

 

Ще останат ли чувствата топли,

ще живеят ли децата ни добре,

дали ще се намерим после горе,

ще се държим ли отново за ръце?

 

Дали след края на живота

ще угасне нашата любов?

Дали ще се превърне в пепел,

или като феникс ще възкръсне тя?

 

Но всеки човек се ражда,

живее зле или добре

и всеки накрая умира,

дори да нарани нечие сърце!

© Адриана Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Това не е първата ми творба,просто много скоро реших да се регистрирам в този прекрасен сайт!
  • Добре дошла в един сайт,в който ще можете да покажете на всички нас колко сте талантлива!Като гледам първата Ви творба,няма да Ви е много трудно.Продължавайте!
Предложения
: ??:??