29 нояб. 2009 г., 21:46

Краят на песента 

  Поэзия » Другая
817 0 2

 

Защо под камъка зарових чувства?

Мъглата не помага.

Спри!

Отворът мрачен на бутилка -

в гърлото пресъхва песента...

Утрото е плач,

а искам

             да се смея...

 

© Стайо Гарноев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??