Nov 29, 2009, 9:46 PM

Краят на песента 

  Poetry » Other
758 0 2

 

Защо под камъка зарових чувства?

Мъглата не помага.

Спри!

Отворът мрачен на бутилка -

в гърлото пресъхва песента...

Утрото е плач,

а искам

             да се смея...

 

© Стайо Гарноев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??