29 nov 2009, 21:46

Краят на песента 

  Poesía » Otra
757 0 2

 

Защо под камъка зарових чувства?

Мъглата не помага.

Спри!

Отворът мрачен на бутилка -

в гърлото пресъхва песента...

Утрото е плач,

а искам

             да се смея...

 

© Стайо Гарноев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??