9 сент. 2007 г., 13:18

Крем за кожата около очите 

  Поэзия
778 0 9
Веднъж ми каза,
че обожаваш
малките бръчици
около
очите ми.
- Те са от годините ми! -
ти отвърнах.
- Бъди винаги
това малко
мечтателно момиче!

Защо ли
си купих
този
крем за кожата около
очите?!


Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??