11 дек. 2019 г., 10:32

Критичен ноември... 

  Поэзия » Философская, Другая
477 2 3


В проглеждащи пясъци криеш
Уловеното днешно признание
С безразборни устни отпиваш
Протести в нехайни послания...


Заспиват необменени в тъмно
С внезапна нередност на дъното
Примерни, а приемани трудно
С поклони пред олтари огънати...


Безпощаден първо за себе си
Не намирам заслон за почиване
В ноември постилам цените си
В рекламни огньове приспивани...

© Пламен Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??